HEJ PIGER

Lidt om mig

Hej piger.

Jeg vil gerne fortælle jer lidt om mig selv. Jeg er 14 år gammel (snart 15) og jeg er 1.74 høj. Jeg hedder Camilla, og bor sammen med min mor og far. Jeg har en storebror, som hedder Tobias. Jeg går ekstremt meget op i mit hår, og mine øjenvipper (lyder lidt sært ik?) og så elskeeeeeeeer, jeg tøj! Ligesom alle andre piger, haha
Jeg har 2 hunde og en kat, en labrador og en border terrier, og en lille mis, som jeg ikke ved hvilken race er.
Jeg har et eller andet med at jeg HELE tiden skal lave om på mit værelse. Sidste år fik jeg lavet om mindst 3 gange, fordi jeg fandt på en bedre idé.
Jeg går til håndbold. Og så elsker jeg min Familie og venner
Så fik i lidt info der, og jeg håber i lærte mig lidt bedre at kende!
Knusssssssss

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HEJ PIGER