Gå tur og hygge med daddy

TESTER GOSH GROWTH SERUM!!!

EEEE

Hej bloggen.

Jeg valgte at prøve GOSH’s nye serum, som skulle få en vipper til at blive længere, og mere fyldige. Jeg må sige jeg var ret skeptisk til at starte med, men jeg er positivt overrasket. Inden jeg købte det her produkt, var jeg inde og læse en masse omkring andres oplevelse med denne serum. Der er nogle som har fået rigtig gode resultater og andre som slet ikke har fået noget ud af det. Selve serumen koster 199,95 kr. og det er ikke voldsomt dyrt for en ”vippe forlænger”. Jeg vil helt sikkert anbefale den her serum til alle som drømmer om lidt længere, og kraftigere vipper, fordi den virker. Mine vipper er blevet meget tykkere, som er vidst også kan se på billedet. Før billedet, er taget den 19-02 og efter billederne er taget den 03-03. Jeg undskylder meget for de dårlige billeder, men min computer valgte totalt at smadre kvaliteten. Håber i kan bruge det til noget.
Knuuuuuussss
p.s. jeg har intet mascara på, på nogle af billederne. 
Serumen kan købes her: http://www.gosh.dk/da/makeup/eyes/gosh-growth-serum-the-secret-of-longer-lashes.html

1

  • […] TESTER GOSH GROWTH SERUM!!! | camillakroghmoller blogHej bloggen. Jeg valgte at prøve GOSH’s nye serum, som skulle få en vipper til at blive længere, og mere fyldige. Jeg må sige jeg var ret skeptisk til at starte …besøge hjemmesiden […]

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gå tur og hygge med daddy