TESTER GOSH GROWTH SERUM!!!

TØSE HYGGE MED MOR

20140324_161017_3_bestshott

 

Hej bloggen.
I dag har jeg været på hyggetur med min mor, og vi var da lige ude og spise på en super hyggelig cafe! Og jeg har købt nogle ting og sager, til en DIY trøje som der kommer en opskrift ind omkring, hvordan den laves osv. også har jeg købt 3 skøøøønneeeee Aussie produkter! 2 balsamer og en shampoo.
Plus, så fik jeg købt den SKØNNESTE læbepromade til tørre læber, som jeg desværre døjer rigtig meget med! Så det er jo bare super lækkert! Jeg vil ligge et billede ud senere af hvad jeg har købt, og hvor det kan købes og hvad prisen er osv.
I må have den dejligste aften.
Knusss

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TESTER GOSH GROWTH SERUM!!!