MAT NEGLELAK FRA GOSH!

God mad inden træning!

20140527_152044_8_bestshot

 

HEJ PIGER

Jeg har lige lavet nogle avokado madder, med salt og pepper, og snuppet en juice, som min ”inden træning” mad. Jeg er en stor elsker af avokado, men det har jeg dog, ikke altid været. Nå, men i morgen er det 9’ene og 10’ene (og gymnasie elever) klassernes sidste skoledag inden læseferie. På min skole er der nomineringer, og mig og nogle af mine veninder sidder hele tiden og tænker over, hvem det mon kan være som er nomineret (bare det ikke er en af os!!). Men jeg glæder mig meget til at se de fine kostumer, som kommer til at fylde skolegården i morgen.
Der kommer måske nogle billeder op, så hold øje!
I må ellers have en super lækker ‘mini’ ferie!!

knusssssssssssss

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MAT NEGLELAK FRA GOSH!