♡Naked palette look alike♡

♡ Ny Essie neglelak ♡

InstaSize_2014_5 _ 123121

Hej piger

Jeg smuttede i Matas efter skole, da min dejlig veninde Louise, gav mig et tip om at der var tilbud på Essie neglelakker.
Jeg har været ret lun på den her farve i et stykke tid, og da jeg nu havde pengene tænkte jeg – hvorfor ikke! Farven hedder (som i kan se på billedet) ”Serial shopper” limited edition. Farven i sig selv, er super lækker. Jeg vil sige den er på skalaen mellem, fersken og lakse farvet. Denne farve specielt vil være min #1 neglelak til sommer, da den har en tendens til at  gøre en mere brun, med sin direkte fersken farve. Som sagt kostede den kun 80 kr. i Matas og jeg elsker den!

Kan købes: her

knusssssssss

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

♡Naked palette look alike♡