♡ Ny Essie neglelak ♡

♡ Nyt nyt nyyyyt ♡

2014-06-16 19.43.20

Hej piger 

Jeg har projekt uge i denne uge, så jeg er hjemme alle dage. Min mor ville have mig med i Bilka i dag, for at købe nogle farvepatroner, til at printe nogle parpirre ud som jeg skal bruge. Og da jeg lige har fået nogle penge af min moster fandt jeg da lige nogle lækkerier.

  • Jeg har købt en Lip primer & plumper, fra Elf som får dine læber til at ”hæve” lidt op, også er der også en primer i. I plumperen er der kanel i, som jeg tror gør at dine læber hæver op. Til 40,-
  •  Så har jeg også fået købt to Labello læbepromader, med et lille tint af farve i, og med den lækreste duft. Jeg har valgt en med fersken og en med vandmelon. Til 13,-
  • Gosh velvet touch line perfector, som er en primer man kan bruge under sin foundation eller måske bare ens pudder. Det var faktisk ikke meningen at jeg skulle købe den her, da jeg troede det var en mineral pudder, men jeg var lige lidt for hurtig, haha. Til omkring 139,-
  • Så fik jeg også købt en Loréal Paris True Match Perfection foundation, da det snart er sommer, og den ikke er så tyk som min anden foundation. Jeg har hørt rigtig meget godt om den her foundation, og tænkte at jeg lige så godt kunne prøve den nu når jeg stod og manglede en. Til 145,- hvilket er super dyrt, da jeg lige har fundet ud af at de har den i matas til 85,- ….
  • Og sidst men ikke mindst min Loréal Paris True Match Perfection concealer. Den er 2 farver lysere end min foundation, da jeg gerne vil have den highlighter under mit øje, så jeg ser mere frisk ud. Til 90,-

 Håber i kunne bruge det til noget, og måske få lidt inspiration.
Knussssssssss

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

♡ Ny Essie neglelak ♡