TØSE HYGGE MED MOR

MAT NEGLELAK FRA GOSH!

mat neglelakHej piger!

Jeg undskylder meget for den her meget lange pause, men jeg har simpelthen ikke haft lyst til at blogge. Nå, men jeg har i dag købt den her ‘GOSH matt effect top coat’, da jeg rigtig længe har ledt efter en mat neglelak eller lignende. Så i dag var jeg så heldig lige at falde over den i Matas til kun 59,95,-. Denne top coat, – hvilket nok giver sig selv – skal tages på oven over, en anden farve neglelak, og skulle give et lækkert mat look.

mat neglelak resultat

RESULTAT 

Ja piger, som i nu kan se virker dette mirakel middel faktisk. På billedet til venstre, ser i min negl bare med en helt almindelig hvid neglelak, og på billedet til højre ser i min negl, med et lag mat neglelak på.
Jeg er super tilfreds med denne neglelak fra GOSH, og prisen er overkommelig!
Jeg håber i kunne bruge det til noget, og jeg skal gøre hvad jeg kan, for at være mere aktiv!
Knussssssssss

Neglelak kan købes: her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TØSE HYGGE MED MOR