God mad inden træning!

Nye børster

Snapchat-20140603093453Nye børster fra w7!

Hej piger
Her den anden dag var jeg i Vejle med min veninde, og vi kom lige forbi butikken Normal hvor jeg snuplede over dette lækre børstesæt fra w7. Du får 12 børster med, og en lille børste taske, hvis man kan sige det sådan. Sættet koster sølle 80,- hvilket er ingen penge for så mange børster. Børsternes kvalitet er god i forhold til prisen, da jeg ikke forventede så meget for så billige børster. Der er alt hvad man lige skal bruge, og jeg synes det var alle pengene værd. Kvaliteten på en skala fra 1-10 ligger nok på en 7. Hvilket jeg igen, synes er rigtig godt i forhold til prisen.

Børsterne kan købes i Normal, og de kan vidst ikke købes på nettet.

Knussssssssssss

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

God mad inden træning!